Hainele jos

Andreea Ignat lansează – Hainele jos

Andreea Ignat revine în atenția publicului cu single-ul – Hainele Jos -, o piesă fresh cu un sound diferit. Piesa transpune în versuri momentele tensionate dintre doi îndrăgostiți, atunci când unul dintre ei alege să îşi ascundă sentimentele adevărate.

“Hainele Jos”, este piesa potrivită sezonului actual, fiind însoțită de un videoclip de imagine, care transmite energie şi voie bună.

Deşi la prima vedere titlul piesei te duce cu gândul “departe”, în fapt este un joc de cuvinte. Alături de echipa de la studio am dorit să transmitem publicului un mesaj care să rămână bine întipărit în minte.

Fiecare om poartă pe chip o mască, care la un moment dat, ajunge să fie dată jos. Iar atunci vedem cu tristeţe că nu era ceea ce părea să fie.

Pentru că iubirea să nu se irosească, piesa îndeamnă la un dialog sincer în miez de noapte, când măştile sau hainele cad şi sufletul se deschide.

Deznodământul poveştii vă las pe fiecare în parte să-l alegeţi. Îmi doresc ca refrenul acestei piese să-l fredonaţi alături de mine, şi împreună să o facem hit“, a declarat Andreea Ignat.

Piesa a fost compusă în studio-ul Black Jack Records, iar videoclipul a fost filmat în mai multe locații din capitală.

Mesajul este – Hainele jos !
Andreea Ignat - Hainele jos

Hainele jos

(2017 by Sprint Music)

New Song by Andreea Ignat | Hainele jos | Sprint Music | 2017